I Wanna be Famous!

MAYA POP TRĂIEȘTE PENTRU MUZICĂ

Sunt MAYA Pop (Miruna Popescu).
Am 16 ani. M-am născut pe 1 iunie, de ziua copilului, şi voi rămâne pentru totdeauna un copil în sufletul meu.
Sunt elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional de Arte “Dinu Lipatti” din Bucureşti, la secţia Canto Jazz Muzică uşoară.
Sunt o fire prietenoasă şi îmi place să-mi fac mereu prieteni noi.
De asemenea, îmi place să dansez, să desenez şi să fac fotografii. Dar cel mai mult iubesc muzica. Iubesc muzica din tot sufletul meu. Dacă ar fi să iau totul de la capăt, aş face acelaşi lucru: aş cânta. Nu mă văd făcând altceva. Trăiesc și respir pentru muzică. 

MAYA POP trăiește pentru muzică M2

ând eram foarte mică, ascultam cântece toată ziua. Mâncam ascultând muzică, dormeam cu muzică.
În 2010, la vârsta de 9 ani, am început activitatea muzicală în Grupul Miracol, alături de care am participat la multe spectacole şi emisiuni Tv. Mai apoi, în anul 2012, am început activitatea ca solistă.
În acelaşi an, m-am înscris la Şcoala de Arte Bucureşti, secţia canto, clasa prof. Viorela Filip, ale cărei cursuri le-am absolvit în 2015.
Am studiat puţin pianul şi chitara.
Încerc să fiu un artist complet. Am multă ambiţie şi pun suflet în tot ceea ce fac.
Am participat la multe spectacole şi la peste 70 de concursuri muzicale unde am câştigat numeroase trofee şi premii fiind apreciată atât de juriu, cât şi de public.
Am multe apariţii Tv, la radio, în emisiuni cu profil muzical, dar şi în foarte multe spectacole.
În anul 2013, am câştigat concursul televizat My Karaoke Star, organizat de TVH, fiind singurul copil participant. Premiul a constat într-un proiect muzical. Astfel, în vara anului 2014, am lansat primul meu single “Ochii tăi” şi tot atunci mi-am ales ca nume de scenă MAYA.

În iunie 2015, am câştigat “The most famous award 2015” în cadrul concursului “I wanna be famous”, organizat de Perfect Internet Las Vegas SUA.
Premiul a constat în realizarea unui album cu 8 piese din care prima a fost deja lansată “Do some good”.

Odată cu această colaborare mi-am schimbat numele de scena în MAYA Pop.
Am fost invitată în Las Vegas pentru 2 săptămâni unde am avut parte de o şedinţă foto profesionistă făcută de Heather Jane Wyatt, un interviu cu Michael Airinghton (actor) în rolul lui Ester Goldberg, personaj foarte cunoscut şi apreciat în America.
În 2016, am fost din nou invitată să cânt în cadrul unui concert, unde mi s-a înmânat “The most famous award”, iar anul acesta în noiembrie voi merge din nou pentru un concert şi pentru a oferi, din partea organizatorilor, trofeul, câştigătorului de anul acesta.

Toate vlogurile, coverurile, dar şi piesele mele proprii le puteţi găsi pe canalul de youtube. http://bit.ly/MAYAbyMP
Îmi iubesc viaţa şi sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au ajutat să-mi croiesc un drum în muzică, drum pe care doresc să-l urmez în continuare.
De asemenea, le mulţumesc tuturor fanilor mei care au fost alături de mine în tot acest timp, apreciindu-mi munca.

Cu drag, MAYA Pop