Cum să îți recapeți sănătatea și să o păstrezi

Cum să îți recapeți sănătatea și să o păstrezi

Seminarii -Terapii – Produse eficacitate rapida &de durata – Preventie si Echilibrare

Terapii pentru corp-minte, suflet si spirit   «Impreuna aducem raiul pe pamant»

 • VIATA În ECHILIBRU, FARA STRES și DURERI ARTICULARE-FIZIOTERAPIE ENERGETICA  pentru armonizare, eliberarea durerilor articulare sau de coloana        
 • Program insanatosire și pierdere în greutate prin schimbarea stilului de viata
 • BIOREZONANTA si evaluari energetice    / Aflarea cauzei                             
 • Terapii și Aparate HEARTMATH – eliberare stres, depresie, a învața, afectiuni etc

Antrenarea sistemului para/simpatic pt „A rămâne în arminie indiferent de haosul din jur”

 • VIARA FARA LIMITE – Eliberari emotionale – Detasari, IERTARI, energizari                     
 • REGRESIE, interpretari desene, vise, scopul vieții    
 • Curatari energetice bioenergoterapie
 • Gimnastica medicala si masaj terapeutic cu kinetoterapeuta acreditata/Terapeut
 • Cosmetica naturista 100% , Nutritie, Drenaj limfactic, Terapii slăbit și tonifiere
 • Masurarea si imbunatatirea APEI: cana, filtru și bagheta
 • Ochelari imbunatatire VEDERE si echilibrare centrii energetici
 • Masurarea si protectia RADIATIILOR electromagnetice

Simona Ionita email: simona@simonaionita.com    www.edencenter.ro/ro

Vreau sa va felicit ca sunteti aici intelegand ca medicina si  vindecarea e mult mai mult decat a te focusa pe boala, careia ii dai energie, importanta si o poti creste, si mult ai mult decat a trata afectiunile cu medicamente. Medicina viitorului e o abordare integralista corp-minte-suflet lucrand simultan in toate aceste arii prin echilibrare, energizare, mentinere. E o medicina in care la primele simptome incerci o echilibrare mai naturală si doar ulterior daca mai e nevoie vii cu un tratament sau medicament mai intruziv. E o medicina bazata pe preventie si pe educatie in a intelege ca e mult mai usor si ieftin sa iti faci un buget lunar pentru sanatate decat sa faci echilibrarea dupa ce afectunea apare. Mai ales ca orice afectiune nerezolvata in cateva luni, dezechilibreaza in lant in timp si alte organe si apar alte afectiuni. Nu degeaba exista ciclul de distrugere al elementelor si organelor corespunzatoare care se influenteaza reciproc.

Câți dintre voi ați avut un anumit moment în viață, în care ați simțit că aveți un moment de cumpănă, un moment în care vreți să vă echilibrați, atât poate pe planul fizic al sănătății, având o afecțiune, sau poate pe planul emoțional, sau pe planul mental? Și atunci efectiv nu ați știut de unde să începeți lucrurile,  n-ați știut ce să faceți.

Astăzi, vreau să vă ajut să nu mai reinventați roata, și să știți ori de câte ori, voi sau cineva drag din familia voastră, are o problemă de sănătate, care sunt pașii pe care să-i faceți.

Puteți chiar să-mi spuneți dacă aveți anumite afecțiuni sau anumite dezarmonii. Simțiți că nu vă simțiți bine în corpul vostru? Sunt oameni care poate pur și simplu doar simt că nu le e bine, și se duc fac analize peste analize.

Și la analizele medicale, nu ies foarte multe dezechilibre, un au anumiți parametri clari dezarmonizati. De ce? Pentru că noi suntem ca o păpușă rusească, efectiv păpușă în păpușă și avem aceste corpuri energetice: corpul fizic-eteric, urmează corpul,emoțional, mental, cauzal, budic, atmic..

Ideea e că noi putem avea un dezechilibru, un blocaj la unul din aceste nivele. Manifestarule sunt in functie de unde este acest blocaj, unde este această energie stagnată. Dacă este la nivel, nu la nivel fizic, n-o să gasiți la analizele medicale, la nivel fizic deja înseamnă că acel dezechilibru e destul de grav, acel dezechilibru e înrădăcinat în câmpurile voastre de foarte mult timp și aveți nevoie de un ajutor din exterior că să faceți schimbarea.

Când este la celelalte nivele, corpul vă dă semne, voi simțiți că ceva nu e în regulă, nu vă e bine în pielea voastră, cum spun eu, că nu vă trăiți viață la potențialul înalt și e frumos că în ultimul timp sunt mulți oameni care încep să-și dea seama de acest lucru, înainte ca afecțiunea să ajungă fizic. Pentru că, dacă ignorați aceste semnale ale corpului, ce face corpul?

            Efectiv din câmpurile exterioare, ia și penetrează acea energie stagnată, toate câmpurile, până ajunge în fizic și atunci o să știți și de la medic despre acel dezechilibru.

Deci astăzi vreau să vă dau niște pași simpli, 7 pași, BALANCE se numește conceptul meu de sănătate. Ca să știți ce să faceți, să mergeți pe o cărare deja bătătorită în viitor, când voi și cei dragi aveți nevoie de o schimbare, aveți nevoie de o îndrumare, atât pentru echilibrare, pentru armonizarea unei afecțiuni din corpul vostru fizic, dar ideal ar fi preventiv.

            Pentru că preventiv, spuneam, mie îmi place foarte mult să lucrez pe partea asta emoțională, pentru că se văd miracole, efectiv într-o sesiune de câteva ore. Pentru că acest blocaj, când nu este la nivel fizic, destul de rapid se poate armoniza, echilibra și poate preveni multe lucruri pe viitor.

            Am ajuns un pic în altă temă, dar e important să înțelegeți această imagine de ansamblu! Corpurile noastre sunt uluitoare, și-n echilibrare.

Puteți să imi spuneti ce afecțiuni aveți sau cu ce afecțiuni lucrati mai des cu pacientii dvs,? Notati si ce nelămuriri aveți, ce întrebări aveți pentru mine la care să răspund ulterior.

            ‘’Sănătate fără limite, împlinită și prosperă’’ am intitulat seminarul de la alt seminar Viață împlinită fără limită,-viață împlinită și prosperă pe care il am de obicei.

            Sănătatea e foarte importantă pentru că, dacă voi nu vă simțiți bine, știți că impactează automat toate planurile vieții. Impactează și planul financiar, impactează și familia, și relațiile și posibilitatea de a avea copii, că sunt pacienți care vin la mine cu problema asta.

Acum pot să stau mai mult direcționată spre tine, pentru că e prezentarea.

Pacienții care simt mai multe dezechilibre în diverse aspecte din viața lor.

Și de aceea e important să rezolvăm mult mai ușor când se poate acest dezechilibru.

Spuneam că vreau să vă dau o cărare bătătorită, niște pași pe care să mergeți, să nu mai reinventați voi roata ori de câte ori aveți nevoie pentru echilibrarea voastră și a celor dragi.

            BALANCE se numește conceptul de sănătate.

Puteti pe fb Simona Ionita sau pe simona@simonaionita.com, să-mi scrieți să-mi cereți prezentarea si o emisiune TV pe larg.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *